Occasions

Home 9 Occasions

Vind uw ideale auto bij Virena zakelijk

Binnen Virena Autogroep hebben we altijd het juiste type auto voor u. Van compacte stadswagen tot koelwagen het is allemaal mogelijk. Als Kia dealer hebben we altijd alle Kia modellen in onze showrooms staan en daarnaast hebben wij een ruim aanbod van zeer jong gebruikte BTW-auto’s welke op zeer korte termijn zakelijk ingezet kunnen worden.

Kia Picanto

1.0 DPi ComfortLine - Elektrische ramen - Cruise Control - Bluetooth - Fabrieksgarantie tot 07-2029

Bijzondere opties

  • Start/stop systeem
  • Dab
  • Bluetooth
  • Elektrische ramen voor
  • centrale vergrendeling met afstandsbediening
  • Stuurbekrachtiging
  • Cruise control
  • Airco
  • Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
  • Achterbank in delen neerklapbaar
  • Stuurwiel multifunctioneel
  • Alarm klasse 1(startblokkering)
  • Dimlichten automatisch

Alles over de auto

Over de Kia Picanto

APK: Nieuwe APK bij aflevering
Aanvullende garantielabels: Kia Certified Used
BOVAG 40-Puntencheck: Ja
BOVAG Afleverbeurt: Ja

Rijklaarprijs!

Een grote achterklep geeft toegang tot de riante bagageruimte. Het interieur biedt volop ruimte voor u en uw gezin en de pittige motor staat garant voor uitstekende prestaties. Deze Kia Picanto is van het bouwjaar 2022, er staat 29021 kilometer op de teller. De motor maakt een vlotte rijstijl mogelijk en is toch zuinig met brandstof. Ook is de auto voorzien van: in delen neerklapbare achterbank, elektrisch bedienbare ramen voor en start-stopsysteem.

Harder, zachter, aan, uit, volgende track, nieuwe zender... alle audiofuncties zijn regelbaar via de audiobediening op het stuur. Geniet van een ruime selectie digitale radiostations met de DAB-ontvanger. De cruise control zorgt voor een mooie, gelijkmatige snelheid die u zelf instelt. Dat is relaxt! In de zomer zit u ontspannen achter het stuur dankzij de ingebouwde airconditioning. U bent in deze Kia ook voorzien van centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en verstelbaar stuur.

Deze Kia biedt u niet alleen comfort en rijplezier, maar ook veiligheid. Actieve veiligheidssystemen houden voor u de weg in de gaten en reageren op onvoorziene situaties voordat u dat kunt. U bent mede dankzij hill hold functie, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem steeds veilig onderweg.

Deze auto wordt geleverd met Bovag Garantie en u kunt er dan ook verzekerd van zijn dat hij grondig is gecontroleerd. We laten u deze auto graag helemaal zien. Belt u ons voor een afspraak?

Dit is nu typisch een auto die u goed moet bekijken. Want hij zal u beslist verrassen met zijn ruimte en zijn rijkwaliteiten. Deze Kia Picanto heeft 29021 kilometer op de teller staan, hij is van het bouwjaar 2022. Met de pittige benzinemotor en de handgeschakelde vijfversnellingsbak manoeuvreert u moeiteloos door het verkeer. In deze auto profiteert u onder andere ook van: in delen neerklapbare achterbank, elektrisch bedienbare ramen voor en start-stopsysteem.

De audiobediening op het stuur zorgt dat muziek en informatie kunnen worden aangepast zonder het zicht op de weg te verliezen. Met de DAB-ontvanger luistert u naar glasheldere digitale radio. Ook fijn als u op de voorgeschreven snelheid wilt blijven: de cruise control. Natuurlijk heeft deze auto ook airconditioning. Ook centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en verstelbaar stuur zijn aan boord.

Deze Kia is voorzien van verschillende intelligente veiligheidsvoorzieningen. Ze kijken tijdens het rijden als het ware met u mee, ze signaleren potentieel gevaarlijke situaties en in een aantal gevallen kunnen ze ook ingrijpen. De veiligheid van deze auto wordt verder verhoogd door hill hold functie, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem.

Vanzelfsprekend leveren wij deze auto met BOVAG Garantie. Een proefrit maken met deze Kia Picanto? Natuurlijk! Bel even voor een afspraak!

Kilometerstand 29.021 km
Bouwjaar 2022
Kleur beige
Interieurkleur Zwart
Bekleding Stof
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Benzine
Carrosserievorm Hatchback (5-drs)
Aantal deuren 5
Aantal zitplaatsen 4
Bovag garantie 12
Fabrieksgarantie 01 juli 2029
Onderhoudsboekje ja
BTW/Marge BTW

Technisch

Aantal versnellingen 5
Vermogen 67 pk
Aantal cilinders 3
Cilinderinhoud 998cc
Topsnelheid 161 km/h
Gewicht 874 kg
Wielbasis 240 cm
Lengte 367 cm
Breedte 163 cm
Hoogte 150 cm

Opties

Milieu
Start/stop systeem
Overige
Dab Bluetooth centrale vergrendeling met afstandsbediening zwarte glans (piano)lak interieur afwerking
Interieur
Elektrische ramen voor Stuurbekrachtiging Cruise control Airco Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar Achterbank in delen neerklapbaar Stuur verstelbaar
Infotainment
Stuurwiel multifunctioneel Radio MP3-speler
Veiligheid
Alarm klasse 1(startblokkering) Bandenspanningscontrolesysteem Hill hold functie Anti Blokkeer Systeem Autonomous Emergency Braking Airbag bestuurder Airbag(s) hoofd achter Airbag(s) hoofd voor Elektronisch Stabiliteits Programma Airbag(s) side voor Anti doorSlip Regeling Airbag passagier
Exterieur
Dimlichten automatisch

Milieu

EnergielabelB
Verbruik (snelweg) 3.8 liter per 100km
CO2 uitstoot 110 gram per kilometer

Neem contact op

Je ontvangt automatisch een kopie van deze mail.
Bedankt voor je aanvraag. Hij is verzonden!
Tim Terburg
(Virena Assen)
Bel mij gerust voor persoonlijk advies
+31(0)651 932 196
NL
Totaal € 12.950
Bedankt voor je aanvraag. Hij is verzonden!

Deze auto delen

Totaal € 12.950